top of page

Boek: But First, Tea

Uitgegeven in 2018 bij Borgerhoff&Lamberigts, geschreven door Jessica Van Humbeeck

Het boek But First, Tea geschreven door Theesommelier Jessica Van Humbeeck
Ontdek Theetijd voor Jezelf: "But First Tea"
door Jessica Van Humbeeck

Thee is meer dan een drankje; het staat voor gezelligheid, rust en kalmte. Laat een dampend kopje thee je verwarmen op koude winterdagen, als een warm dekentje, of geniet van verfrissing met een glas gekoelde ijsthee op hete zomerdagen. En dat is slechts het begin! Thee heeft een rijke geschiedenis en blijft het middelpunt van eeuwenoude tradities in vele landen.

In 'But First Tea' onthult Jessica Van Humbeeck alle geheimen van thee. Van verschillende theesoorten tot hoe thee kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Ontdek waarom het introduceren van dagelijkse theemomenten zo waardevol is. Ze vertelt in dit boek hoe je het perfecte kopje thee voor jezelf en anderen zet, met de beste recepten voor elk moment van de dag.

Over de Auteur: Jessica Van Humbeeck

Gecertificeerd theesommelier sinds 2014, deelt Jessica al meer dan 10 jaar de betoverende verhalen van thee. Als oprichtster van de theespeciaalzaak "Thee met een Verhaal", die ze in 2019 sloot, richt ze zich nu op lezingen en workshops. Ontdek op haar website recepten voor de lekkerste afternoontea-momenten en duik in de verhalen van eeuwenoude theelegendes.

Dit boek is meer dan een verzameling recepten; het is een reis door de betoverende verhalen achter het iconische drankje, gebracht door een gepassioneerde theeliefhebber.

Welkom in de wereld van "But First Tea."

De Verhalen van de Thee

Klassieke theeverhalen en legendes van de thee. Waar is thee enorm ingebed in de cultuur en hoe maak je nu echte matcha klaar? Of Marokkaanse Muntthee?

Heerlijke theerecepten

Thee biedt eindeloos veel mogelijkheden. In het boek vind je al tal van theerecepten, maar ook op onze blog kan je zeker je ding vinden. Ben je op zoek naar het ultieme ijsthee recept? Wij geven er minstens 3!

Afternoontea

Naast thee experte, is Jessica ook afternoontea etiquette expert. Ze volgde les bij The British School of Excellence en host met plezier een heerlijke afternoontea, met bijbehorende verhalen.

bottom of page