top of page

Waar koop je nu het beste thee?

Zoals julle ondertussen wel weten, verkoop ik zelf al enkele jaren geen thee meer. Ik vertel veel liever de verhalen van thee, kruiden en de kracht ervan. Waar koop je dan wel de beste thee? Wel, ik deel met veel plezier mijn favoriete adresje:


Thee- & Streekwinkel De Vliertuin (Aarschot & Online)

Hier koop je de beste thee in Aarschot en omstreken: De Vliertuin

In hartje Aarschot, vind je de thee- en streekproductenwinkel van Karen. Karen is zelf ook theesommelier, herborist, maar vooral gepassioneerd door alles wat met lokale producten te maken heeft.


Ik beveel haar winkel warm aan, want de thee die zij heeft is puur, lekker en echt van goede kwaliteit. Daar durf ik blindelings kopen. Wist je trouwens dat Karen ook een beleefboerderij met de liefste ezels heeft?


Meer weten: www.devliertuin.be

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page